АгроНЯНЯ #3. Інсектецидні протруйники

АгроНЯНЯ #3. Інсектецидні протруйники

З вами АгроНЯНЯ. Продовжуємо няньчитися з вашими питаннями прямо тут і зараз. У минулому випуску рубрики ми озвучили коментар від Євгенія: “Чем обработать семена подсолнечника от насекомых перед посевом. Только поконкретнее – название препарата. Чтобы дешево и сердито”.

Дякуємо всім, хто відгукнувся на це питання. Нагадуємо, найбільш влучні озвучуються в нашій рубриці.

Так Aronom green ділиться з нами власною думкою:

“Діюча речовина для протруєння: Імідоклопирид 200г/л , норма для соняшника 10л/т. Насіння!!! По назвам їх куча препаратів ,і є в кожного виробника”.

До речі, питання справді цікаве і потребує детального вивчення. Тому чекайте відповідь від HarvestDiary вже на наступному тижні. Спеціально для вас ми відібрали топ 4 інсектицидних протруювачів і готові ним поділитися.

А поки для вас нове питання від наших постійних коментаторів. Вася Конда не дає редакції розслабитися і ставить нове гарне питання:

“Привіт. Скажіть, будь-ласка, про максимально пізні строки висіву ярого ячменю у нашому з вами регіоні. Бо зима ще не хоче відступати (судячи з прогнозу) і я вже скрегочу зубами”. Василю, побережемо ваші зуби і спробуємо допомогти порадою. Що думаєте з цього приводу, дорогі агрономи, адже найближчим часом вже пора сіяти?

Пишіть власний варіант в коменти.

До зустрічі в нових випусках рубрики “АгроНЯНЯ”.

Made with