Аквалайт

Аквалайт

Препарат Аквалайт від компанії Agrotheka - це сучасний ад'ювант, що виконує відразу дві функції: регулює pH робочого розчину та кондиціонує жорстку воду. Ці функції є дуже важливими, адже більшість води в Україні є жорсткою та має рівень pH вище 8. В такій воді підвищений вміст іонів натрію та калію, які вступають в реакцію з робочим розчином і таким чином зменшують його ефективність. Тож контроль цих показників є важливою частиною створення робочого розчину, якщо ми хочемо витрачати гроші з максимальною віддачею.

Аквалайт є ультрамалооб'ємним препаратом. Його норма застосування складає лише 100 мл на 100 л води. Проте необхідно пам'ятати, що кожне джерело водопостачання потрібно перевіряти на жорсткість і особливо на рівень pH, який може змінюватись в залежності від пори року.

Препарат забезпечує контроль над бур'янами за рахунок кондиціонування і зменшення рівня pH води. До того ж він є сумісним з усіма формуляціями гліфосату, інших гербіцидів, фунгіцидів, інсектицидів та неіонних поверхнево-активних речовини.

При створенні робочого розчину Аквалайт обов'язково додавати першим. Після наповнення бака обприскувача водою на 2/3 об'єму необхідно увімкнути мішалку й додати необхідну кількість Аквалайту. Після чого ретельно перемішати і додати добрива або засоби захисту рослин згідно з інструкцією до кожного препарату. Після додавання всіх продуктів долити воду до рівня максимуму обприскувача ретельно перемішуючи.

Завдяки використанню Аквалайта для контролю рівня жорсткості води та показника pH зростає і економічна ефективність використання пестицидів, які не будуть вступати у реакцію або розкладатися під дією pH. Також унеможливлюється утворення опіків на рослинах після внесення ЗЗР.

Made with