Архітект

Архітект

Компанія БАСФ створила та дарує  фермерам принципово новий препарат ріст регулятор з фунгіцидним ефектом на соняшник. Назва йому – Архітект!

Компанія БАСФ взагалі зробила дуже вагомий внесок до технології вирощування соняшника в Україні. Чого варта одна лише Clearfield система з їхнім Євролайтінгом. Кожен третій гектар соняшника в Україні вирощується по їхній технології. А от тепер вони порадували нас таким принципово новим продуктом.

Сама ідея використання ріст регуляторів на соняшнику не нова. Є певний досвід, але в силу того, що соняшник пізня яра культура та застосування регуляторів припадає на період з високими температурами – наслідки використання таких регуляторів є непередбачуваними.

Чим він такий цікавий та які переваги дає його використання?

Почнемо з того, що він підходить для всіх регіонів де вирощується соняшник. Особливо для посушливих, де він допомагає вкорінитись та дістати вологу глибше, коли приходить посуха. І для зон зі стабільним зволоженням, для вирівняності всіх рослин на полі та кращої виповненості кошика. Як приємний бонус отримуємо ще й повноцінну фунгіцидну дію.

Забігаючи на перед можу сказати, що для півдня це буде такий собі “ван шот солюшн”.  Вніс один раз – і забув, зручно!

За рахунок чого досягається такий ефект?

Саме комбінація діючих речовин та формуляції дає такий ефект!

Мепікват хлорид – довгий ріст регулятор.

Прогексадіон кальцію – швидкий ріст регулятор, який сильно вкорінює рослину.

А також піраклостробін – фунгіцид пролонгованої дії з класу стробілуринів .

Отже, препарат буде цікавий всім хто вирощує соняшник. Кому вберегтись від посухи, а комусь вирівняти рослинки – з усім впорається Архітект. Цим препаратом БАСФ відкриває нову еру вирощування соняшнику в Україні. Так вже було з Карамба Турбо. Тепер же агрономи кажуть, що без неї виростити великий врожай ріпаку не вийде. Тепер прийшла черга соняшника і Архітект.

Made with