Діанат

Діанат

З Вами щоденники Урожаю і сьогодні ми поговоримо про селективний гербіцид для зернових та кукурудзи від фірми БАСФ. Ітак, Діанат.

Діанат використовують для боротьби проти однорічних та багаторічних широколисних бур’янів, а також для використання у бакових сумішах. Діючою речовиною у складі виступає дикамби диметіламінна сіль 480г/л, а препаратною формою виступає розчинний концентрат. Діанат продається в каністрах по 10л , а купити цей та інші гербіциди ви можете в інтернет-магазині Ґровекс. Ґровекс комфортний магазин аграрія.

Дикамба відноситься до синтетичних ауксинів, які в свою чергу до АЛС інгібіторів. І тому, коли дикамба контактує з рослинкою, вона швидко проникає в листя, транспортується в кореневу систему бур’янів і забезпечує повну загибель дводольних бур’янів, включаючи види осоту, берізку польову, амброзію, при цьому не підвищуючи вартість гектарної обробки. Схожу дію на бур’яни справляє гербіцид від фірми Сингента – Діален Супер. А на Вашому полі є бур’яни стійкі до 2-4Д та сульфонілсечовини? Не турбуйтеся, Діанат це відмінне рішення цієї проблеми. А також, його можна розпилювати полю з літака.

Норма витрати робочої рідини 200-400 л/га.

Також, дорогі друзі запам’ятайте що після використання препарату треба трохи потягнути час перед виходом у поле, а саме – для проведення ручних робіт – 7 діб; механізованих – 3 доби.

Препарат сумісний з гербіцидами на основі гліфосатів та сульфонілсечовини. А найефективнішим буде застосування препарату проти однорічних бур’янів у фазі 2-6 листочків, а от багаторічні бур’яни мають бути у стадії розетки.

А ви знали що цей препарат полюбляє тепло? Якщо ні, то запамятайте що максимальна еффективність буде досягнута при температурі +10 +12 С та у період активної вегетації бур’янів.

Діанат це препарат фірми БАСФ, а тому він надійно знищує падалицю соняшнику у посівах зернових та кукурудзи у т.ч. Клеарфилд. А ще у нього немає обмежень по сівозміні. Щодо бакових сумішей, то Діанат можна змішувати разом із Раундапом фірми Монсанто, Ураган Форте від Сингенти, Отаман від Альфа ХімГруп.

Made with