Гібриди соняшника

Гібриди соняшника

Компанія Growex вперше у своїй історії заклала власне демонстраційне поле соняшника. Ми хочемо порекомендувати Вам ряд гібридів, за результатами вирощування яких ми отримали найкраще співвідношення показників ціни та якості.

Результати нашого ДЕМО

Гібрид соняшнику ЕС Ароматік від Euralis. Це середньоранній гібрид інтенсивного типу, що має високий потенціал врожайності (46,5 ц/га) та є резистентним до вовчка А-G (7 різних рас). Ароматік адаптовано під гербіцидну технологію Express. Даний соняшник характеризується високою адаптивністю до різних ґрунтово-кліматичних умов вирощування та толерантністю до великої кількості хвороб, в тому числі тих, які складно контролювати фунгіцидами. Насіння Ароматіка має високий вміст олії.

НС Фалкон від Нертус є середньостиглим олійним гібридом з потенційною врожайністю понад 50 ц/га. Він є стійким до 7 рас вовчка та деяких нових його форм. Окрім цього Фалкон стійкий до несправжньої борошнистої роси, іржі та соняшникової молі, має високу толерантність до фомопсису і попелястої гнилі.

Mas 87.IR селекції компанії MAS Seeds, більш відомої як Маїсадур Семанс Україна. Гібрид створено під гербіцидну технологію Clearfield. Це середньоранній низькорослий соняшник, рослини якого мають відмінну вирівняність посіву і високий вміст олії. Він стійкий до 5 рас вовчка А-Е.

Соняшник Шенон Стандард від ВНІС. Це гібрид, що має стійкість до гербіцидів, котрі містять у своєму складі трибенурон-метил (50г/га), завдяки чому він рекомендований під гербіцидну технологію ExpressSun. Гібрид інтенсивного типу, що поєднує в собі унікальну стійкість до великої кількості хвороб (фомоз, фомопсис, іржа, несправжня борошниста роса, сіра та біла гнилі тощо), посухи, соняшникової молі та нових рас вовчка. Характерною ознакою цього соняшника є стабільно висока врожайність та максимальна виповненість кошику. Потенційна врожайність соняшнику Шенон складає 58 ц/га.

Обирати гібрид соняшнику потрібно уважно та обережно, враховуючи ґрунтово-кліматичні умови, наявні технічні й фінансові можливості та власний досвід. Саме врахувавши все це, а також дотримавшись агротехнічних вимог вирощування культури, Ви зможете отримати максимальну врожайність.

Made with