Курс “Експерт зернових колосових”

Курс “Експерт зернових колосових”

Компанія Growex відкриває навчальну платформу онлайн-курсів Grow Experience, яка вже доступна на сайті growexperience.pro. Метою створення цієї платформи є підвищення освіченості молодих аграріїв (як вже практикуючих, так і студентів старших курсів) та оновлення знань для тих, хто вже давно працює в цій сфері, але відкритий для вивчення новинок. В першу чергу ця платформа створена для тих, хто вже має певну базу знань, яка після проходження навчального курсу буде максимально доповнена та розширена за рахунок найсвіжішої та найактуальнішої інформації.

Навчання на платформі Grow Experience проводиться онлайн. Ви заходите на сайт, обираєте оптимальний для Вас пакет, подаєте заявку на участь, оплачуєте. Після початку курсу за Вами закріплюються куратор - агроном-консультант - та координатор, завдяки якому Ви не пропустите жодного нового уроку. Нові блоки знань відкриваються після проходження певних тем, щоб краще засвоювати отримані знання.

Навчання проводиться шляхом онлайн-уроків, які складаються з відео, графічної та текстової інформації. Після проходження уроків по одній темі в межах блоку на Вас чекає невеликий тест, який допоможе Вам оцінити ступінь засвоєння вивченого матеріалу. Після проходження тесту відкривається наступний блок знань. Надалі планується відкриття і офлайн-версії навчання та поєднання онлайн і офлайн навчання.

Що таке Курс Експерт Зернових Колосових?

Зараз на платформі Grow Experience доступний курс “Експерт зернових колосових”. Вже знаходяться в розробці ще 4 курси, присвячені живленню культур, механіці обробки ґрунту, вирощуванню соняшника та кукурудзи. З часом планується створення розгалуженої серії курсів по кожній сільськогосподарській культурі та кожному етапу її вирощування, збирання та зберігання.

По закінченню онлайн-курсу Ви отримаєте найсвіжіші, найактуальніші та найважливіші знання з усіма шаблонами, схемами та відео. До того ж Ви отримуєте сертифікат про проходження курсу.

Створивши платформу Grow Experience компанія Growex хоче допомогти аграріям покращити загальний рівень власних знань задля отримання стабільних та високих врожаїв.

Реєстрацію для участі в наступному онлайн-курсі вже відкрито.

Made with