Новий рекорд України у сфері Агрономії

Новий рекорд України у сфері Агрономії

585 освітніх відео-роликів на аграрну тематику. Це те досягнення, до якого ми прийшли у 2020 році. Скоро цифра перевалить за 600 і ми продовжуватимемо нарощувати її до тих пір, доки у фермерів буде потреба в нових знаннях. Близько 600 відео на каналі Growex - це не просто блог. Це місце, де сконцентровані питання агрономів з усієї України. Кожне нове відео - це відповідь на одне чи кілька запитань наших колег - початківців, професіоналів своєї справи, досвідчених фермерів, навіть студентів агровузів. Ми намагаємося дати максимальну користь сучасним фермерам, навчаючи їх онлайн. Більше того, команда Growex постійно навчається і вдосконалюється разом із ними. Шукаючи відповіді на питання фермерів, перевіряючи деякі гіпотези на власному досвіді, залучаючи нових експертів. Ми щасливі, що можемо ставати кращими кожного дня заради нашої аудиторії і завдяки їй. 

Таке високе досягнення, що цього року було зареєстроване у Національному реєстрі рекордів України в номінації Наука і технології, було втілене в життя завдяки підтримці наших підписників, людей, що дивляться нас щодня, ставлять свої питання, підтримують і навіть критикують. Завдяки нашій аудиторії ми не маємо права розслаблятися хоча б на хвилину, кожного разу ми маємо видавати все більш якісний, цікавий контент, який буде корисним глядачу.

Ми впевнені, що не пройшли б такий великий шлях без підтримки тих підписників, що з нами з самого початку. Це ті люди, які до цих пір пам’ятають нас, як HarvestDiary, Ютуб-канал, заснований на ініціативі агрономів, які виявили бажання ділитися своїми знаннями з однодумцями, приносити користь суспільству.

Відео на каналі за тематикою охоплюють всі ланки землеробства. Ви можете знайти відповіді на такі питання: Як обробляти грунт? Як обрати культуру для вирощування? Як скласти сівозміну? Посів, живлення культури, її захист, меліоративні заходи, розрахунок рентабельності культур, основи ведення свого господарства. І ще багато корисної для фермера інформації містить Блог Growex.Інформація подається у будь-якому зручному для вас форматі: інтерв’ю, огляди полів, ескперименти, аналіз помилок, рекомендації, експертні коментарі, характеристика препаратів і насіння. Ми створили рубрики, які не залишать байдужими жодного з фермерів:

АгроФейл (про помилки, які допускають на полі наші колеги)

АгроНяня (аналізи проблемних ситуацій із рекомендаціями фермерів)

АгроФіл (розмови на сезонні теми, які актуальні прямо перед виходом в поле) 

Люди Поля (інтерв’ю з професіоналами своєї справи, які можуть поділитися досвідом господарювання)

Батл Товарів (де порівнюється 2 топових препарати, щоб визначити, який із них краще).

І ще безліч корисних форматів і рубрик, які стануть у пригоді тим, хто фермерує або планує зайнятись господарюванням.

На нашому каналі зібрана найкраща аудиторія! Справжня, жива, неспокійна. Growex обожнює спілкування з підписниками. Ми намагаємося регулярно проводити на Ютубі стріми, залучати глядачів до обговорень, інтерактиву. Спільні перегляди відео, голосування, дискусії в коментарях - це те, що зближує нас з аудиторією. Хоч ми й не маємо представництв у кожній з областей, ми всюди, де є Інтернет і наші люди.

З впевненістю можна сказати, що 585 відео на каналі - це далеко не межа. Ми не про все розказали, не всі теми підняли у своїх відео. Про це говорить та безмежна кількість питань, які ви нам пишете щодня, ставите їх по телефону чи під час особистого спілкування. І ми раді, що ви хочете навчатися. Давайте робити це разом із Growex. І поб’ємо нові рекорди.

Made with