Переваги проведення аналізу ґрунту

Переваги проведення аналізу ґрунту

Аналіз ґрунту від компанії AgriLab є якісною основою для створення економічно ефективної системи живлення культур, що дає змогу підвищити рентабельність виробництва. Після отримання результатів аналізу виникає можливість приймати обґрунтовані рішення. Форма подачі цієї інформації проста й доступна. З результатами аналізів ґрунту фермер отримує не лише протокол, а й роз’яснювальний додаток. До того ж можна замовити додаткові рекомендації по системі живлення згідно з результатами аналізу під вирощування конкретних культур.

В результаті проведення повної агродіагностики, виробник сільгосппродукції отримує точне визначення фактичного стану забезпечення культур елементами живлення, рекомендації щодо системи удобрення для конкретної культури з урахуванням особливостей вашого поля та наявного парку техніки, зростання ефективності використання ресурсів до 30%, оптимізацію фінансових витрати та зменшення собівартості виробництва одиниці продукції з одночасним підвищенням ефективної родючості ґрунту.

Перевагами комплексної агродіагностики поля є:

  • автоматизація. Відбір зразків ґрунту проводиться автоматичними пробовідбірниками з GPS-прив'язкою до точки координат;
  • широкий спектр варіантів аналізу: розгорнутий агрохімічний аналіз (17 різних показників), погодно-кліматичний та агрономічний;
  • ексклюзивний алгоритм визначення природного та ефективного потенціалу поля;
  • продуктивність. Потужності лабораторії дозволяють максимально швидко опрацювати отримані дані;
  • якісний агрохімічний аналіз за широким спектром показників, проведений у лабораторії WARD (США);
  • рекомендації по системі удобрення для трьох різних культур на конкретне поле з урахуванням оптимальних норм, форм та термінів проведення удобрення;
  • прибутковість. Середній показник зростання ефективності використання ресурсів складає до 30%.

Добрива для мого поля. Система живлення соняшника, кукурудзи, пшениці

Комплексна агродіагностика поля є оптимальним рішенням для тих аграріїв, хто обробляє від 500 га, планує впровадження технологій точного землеробства, визначає доцільність інвестицій в аграрний бізнес, починає обробіток нових земель та хоче оптимізувати використання наявних ресурсів.

Аналіз ґрунту є ефективним рішенням для будь-якого аграрія, що планує збільшити свій врожай без суттєвого підвищення витрат.

Made with