Рекс Дуо

Рекс Дуо

Рекс Дуо – це системний фунгіцид для боротьби із грибковими хворобами цукрових буряків та злакових культур. Препарат випускається в 10-ти літрових каністрах та представляє собою концентровану суспензію. В своєму складі має дві діючих речовини, а саме тиофанат-метил та епоксиконазол. Тиофанат-метил – це контактна девешка, яка гальмує процес поділу клітин патогенних грибів; у той час, коли епоксиконазол гальмує синтез ергостероїну у грибкових клітинах. В результаті у паразитичних грибів не формуються мембрани кліток, їх ріст і розвиток зупиняється.

За даними багаторічних досліджень, проведених на різних сортах озимої пшениці, навіть низький рівень розвитку видів іржі, септоріозу та борошнистої роси призводить до втрати близько 25% врожаю. А високий рівень розвитку цих хвороб у деяких випадках може коштувати 57% врожаю. Саме тому фунгіцид Рекс Дуо є ключовим елементом системи захисту озимої пшениці, розробленої компанією БАСФ. А купити цей препарат Ви можете у нашому інтернет магазині Гровекс. Гровекс комфортний магазин аграрія.

А зараз давайте поговоримо про переваги препарату. Однією із них є те, що препарат надійно захищає Ваші врожаї як за холодних, так і за вологих погодних умов. Також він має швидку і тривалу дію, препарат проникає в рослинку протягом 30 хв. і одразу ж блокує інфекцію, ефект зберігається до 6-ти тижнів. А широкий спектр дії захистить Ваш врожай навіть при інфекціях. Рекс Дуо – це надійний захист проти борошнистої роси, септоріозу листя та інших плямистостей, іржі, фузаріозу, церкоспорельозу, гельмінтоспоріозу. При нормі витрати препарату 0,4-0,6 л/га. А норма витрати робочої рідини складає 300 л/га.

Злакові культури необхідно обприскувати у період вегетації. А от із цукровими буряками захист має свої відмінності. Поставте на паузу та напишіть нижче у коментарях, які особливості захисту цукрових буряків Ви знаєте.

Отже, перше обприскування буряків є профілактичним.

Друге ж проводять вже при появі симптомів захворювання, інтервал між обробітками складає 14-15 днів. З моменту останнього розпилювання до збирання урожаю має пройти більше 20 діб. Також, дуже важливо не допустити того, щоб цукровий буряк був пошкоджений хворобами більше ніж на 5%, адже тоді сподіватися на отримання гарного врожаю не варто.

Ви же купили засоби захисту рослин? Гровекс чекає саме на Вас. Інтернет-магазин Гровекс – комфортний магазин аграрія.

Рекс Дуо підходить для комплексного обробітку культурних рослин, він сумісний з іншими захисними препаратами, а також ефективний у комплексі разом із рідкими добривами. Особливо гарний результат дає спільне застосування фунгіцидів Рекс Дуо та Флексіті від компанії БАСФ.

Made with